Παρασκευή, 31 Μαΐου 2013

Γιατι η αζουλα εχει μπλε φωτια ;

Έχετε σκεφτεί πότε γιατί η Αζουλα έχει μπλε φωτιά και μπορεί να δημιουργήσει κεραυνό ενώ ο Ζουκο όχι ; Αυτό το θέμα θα αναλύσουμε σήμερα εδώ μαζί .
Αφού η Αζουλα λοιπόν είναι κόρη άρχοντα και εγγονή ενός αβαταρ είναι λογικό να έχει άπειρη δύναμη (η μπλε φωτιά είναι πάρα πολύ δυνατή) .
Τι τρέχει όμως με τον Ζουκο ;και γιατί αυτός δεν έχει αυτή την δύναμη ;
Ας το πάρουμε από την αρχή ... Η Ερσα η γυναικά του Οζαι δεν ήταν προορισμένη να παντρευτεί τον Οζαι άλλα ήταν αρραβωνιασμένη με έναν άλλον άντρα (με όνομα Ικεμ) όμως μια μέρα ο Οζαι και ο πατέρας του επισκέφτηκαν το σπίτι της και ζήτησε το χέρι της έτσι δέχτηκαν τον γάμο .  Η Ελσα όμως δεν είχα υπολογίσει ότι είχε  μείνει έγκυος, για αυτόν ακριβός τον λόγο ο Ζουκο δεν ήταν τόσο  ισχυρός για αυτό δεν ήταν αγαπητός στο πάτερα του και η μητέρα του τον λάτρευε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο !  Έτσι όλα εξηγούνται ! ελπίζω να σας βοήθησα να καταλάβεις κάποια πράγματα και ορίστε το βίντεο που τα λέει όλα .... για όσους δεν το έχουν πάρει σε βιβλίο  1 σχόλιο:

  1. Vasika o Zuko einai gios tou Ozai alla i Ursa (oxi Ersa) tha ithele na itan tou Ikem kai aytos einai enas apo toys logous pou ekanan ton Ozai na einai synexos skliros me ton Zuko

    ΑπάντησηΔιαγραφή